Zonnebank thuis huren

Bij Bolawi-Rent kunt u goedkoop en eenvoudig een zonnebank thuis huren. Wij hebben verschillende types zonnebanken te huur: van Philips en Hapro sunmobiles tot aan Philips Innergizes. Een zonnebank thuis huren kan al voor 4 weken tot maar liefst 26 weken. We zijn erg flexibel en denken graag met u mee als u vragen hebt.

Genieten van een zonnebank thuis

Of u nu een zonnebank bij ons koopt of huurt, u kunt volop genieten van de zon zonder dat u de deur uit hoeft. Huur de zonnebank vlak voordat u op vakantie gaat, zodat uw huid alvast kan wennen aan de zon en u met een mooi kleurtje op vakantie gaat. In de winter is het heerlijk om thuis een zonnebank te hebben staan om uw huid een boost van vitamine D te geven.

 

Philips Sunmobile 4 lampen Een zonnebank thuis huren doe je hier!

 

Zonnebank die gemakkelijk te gebruiken is

De diverse soorten zonnebanken die u bij ons kunt huren zijn gemakkelijk op de juiste hoogte verstellen. Zo kunt u eenvoudig van hoogte wisselen als uw partner eronder is geweest. De zonnebank kan gemakkelijk boven uw bed worden geplaatst en na gebruik weer worden ingeklapt tot een compact formaat dat onder uw bed kan worden gezet. Of in de hoek van de kamer kan worden gezet. Het is ook mogelijk om de zonnebank naar een andere kamer te verplaatsen, omdat het beschikt over wieltjes. De timer die in de zonnebank zit zorgt ervoor dat u op het gewenste tijdstip de zonnebank verlaat. De zonnebank schakelt automatisch uit na de timer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u onder de zonnebank in slaap valt.

 

 

Hapro sunmobile met 3 lampen inklapbaar Een zonnebank thuis huren doe je hier!

 

Voordelen thuis zonnebank huren bij Bolawi-Rent

We hebben sinds 1994 ervaring met het verhuren van zonnebanken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

  • Hoe langer u huurt, hoe goedkoper de huurperiode wordt.
  • Goedkoper dan de zonnestudio.
  • Makkelijk te bestellen.
  • Gratis bezorgen en ophalen met uitzondering van de eilanden en provincie Zeeland.
  • Professioneel apparatuur in goede staat, gecontroleerd door een gecertificeerd technicus.
  • Goede/nieuwe lampen
  • Deskundig advies.