Zonnebank  huren voor een lage prijs en een lange periode dat is bij ons mogelijk. Zonnebanken verhuur sinds 1994
Al onze Sunmobiles, Zonnebanken en Zonnehemels zijn voorzien van zonnebanklampen die altijd in zeer goede of nieuwstaat zijn (eigen meetapparatuur) tevens wordt er geregeld gecontroleerd op veiligheid en na ieder gebruik wordt er schoongemaakt en gedesinfecteerd. Gratis bezorgen en ophalen  van de Sunmobile, Inklapbare zonnehemel, CLB, Gezichtsbruiner en de Innergize door heel Nederland uitgezonderd provincie Limburg,  Zeeland en eilanden.

Voorwaarden: – Geen borg.
– Geldige legitimatie.
– Betalen vooraf of bij aflevering.

Vitamine D is zeer belangrijk voor onze gezondheid. Vitamine D krijgen we o.a. door zonlicht, zonnebank, zonnehemel of sunmobile.
Vitamine D heeft een positief effect op het tegen gaan van vermoeidheid en of winterdepressie, het verhogen van het concentratievermogen en het behouden of krijgen van sterke botten. Tevens heeft het een positieve uitwerking op het immuunsysteem.

 Wilt u alvast een mooi kleurtje wat tevens de beste bescherming tegen de vakantie zon is of bent u net terug van vakantie en u wilt het vakantie kleurtje behouden. Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een zonnebank of sumobile ook wel opklapbare zonnehemel genaamd.