Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

Zonnebank huren voor een lage prijs

Wilt u een zonnebank huren voor een lage prijs en een lange periode?  Bij Bolawi-Rent kunt u zonder zorgen een zonnebank huren. Wij zijn al sinds 1994 dé bruiningsspecialist van Nederland. Wij hebben diverse zonnebanken te huur van Philips en Hapro. U kunt bij ons ook een Sunmobile Inklapbare zonnehemel huren. Daarnaast hebben wij ook een CLB, Gezichtsbruiner en Innergize te huur.

Ontdek hier hoe weinig stroom een zonnebank/Sunmobile verbruikt!

Zonnebank huren bij Bolawi-Rent

Al onze zonnebanken zijn voorzien van zonnebanklampen die altijd in zeer goede of nieuw staat verkeren. We hebben de meetapparatuur om dit te controleren. Verder vinden er regelmatig controles plaats op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De zonnebank wordt na elk gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo kunt u zonnen onder een schone zonnebank die veilig is in gebruik.

Gratis bezorging en ophalen door heel Nederland.
Behalve het gearceerde gedeelte zie kaart.

bezorgingsgebieden bolawi-rent

Klik hier om de kaart in het groot te zien. 

Voorwaarden:
– Geen borg.
– Geldige legitimatie.
– Betalen vooraf of bij aflevering.

Huur een zonnebank voor Vitamine D

Vitamine D is erg belangrijk voor onze gezondheid. We krijgen Vitamine D onder andere door zonlicht, zonnebank of sunmobile.

Zonnebank te huur tegen winterdip
Vitamine D heeft een positief effect op het tegengaan van vermoeidheid en/of winterdepressie. Het heeft ook invloed op het verhogen van het concentratievermogen. Daarnaast zorgt Vitamine D voor het behouden of krijgen van sterke botten. Tevens heeft het een positief effect op het immuunsysteem.

Huren voor en na de vakantie
Wilt u alvast genieten van een mooi kleurtje voordat u op vakantie gaat? Het huren van een zonnebank is dan een goed idee! U kunt dan ook uw huid beschermen tegen de sterke vakantie zon. De huid verbrandt namelijk sneller wanneer de huid nog niet is blootgesteld aan de zon. Met een zonnebank kunt u ook na de vakantie huren om uw vakantie kleurtje langer te behouden.