Philips zonnebank kopen voor thuis

Bij Bolawi-Rent kunt u een Philips zonnebank kopen voor thuis om heerlijk te kunnen ontspannen in de zon. U hoeft uw huis niet te verlaten om te genieten van een kleurtje, want daar heeft u de Philips Sunmobile voor. De Philips zonnehemel kunt u eenvoudig boven uw bed plaatsen en na gebruik inklappen en onder uw bed rollen. Of in de hoek wegzetten. Klik op de gewenste zonnebank om een Philips zonnebank te kopen voor thuis.

Waarom een Philips zonnebank kopen bij Bolawi-Rent?

  • Gratis bezorging door heel Nederland met uitzondering van de eilanden en de provincie Zeeland
  • 2 jaar volledige schriftelijke garantie op de Philips zonnebank
  • Deskundig advies
  • Volledig onderhoudsinspectie beurt door een gecertificeerd technicus.
  • Alle Philips Sunmobile occasions worden geleverd met goede/nieuwe lampen. 
  • Garantiebewijs bij levering

Diverse types Philips zonnebanken te koop voor thuis

We hebben verschillende soorten Philips Sunmobiles te koop. U heeft de keuze uit verschillende soorten Philips Sunmobiles. We hebben zonnebanken te koop voor thuis met zijbruining om tegelijkertijd ook de zijkanten te bruinen. U kunt kiezen voor een zonnebank die ook infraroodlampen bevat, zodat uw spieren extra kunnen genieten van de warmte als u bijvoorbeeld spierpijn heeft. Zelfs op koude dagen kan het infraroodlicht rustgevend en verwarmend zijn bij pijnlijke gewrichten. Daarnaast hebben we zonnebanken die beschikken over een gezichtsbruiner. Heeft u vragen over de verschillende types Philips zonnehemels? Neem gerust contact op via e-mail, WhatsApp of de telefoon!

Zonnebank te koop tweedehands

Een tweedehands zonnebank te koop als nieuw. Onze Philips Sunmobiles zijn refurbished. Bij Bolawi-Rent hebben de Philips zonnehemel occasions een onderhoudsinspectie beurt gehad om u ervan te verzekeren dat ze schoon en veilig te gebruiken zijn. Tevens ontvangt u 2 of 3 jaar schriftelijke garantie voor de geleverde Philips zonnehemel.