Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

PureSun Enjoy Energy Superior Bronzer 200 ml

19,99

 

  • Voedende ingrediënten
  • Bruiningsversterker
  • Stralende huidverzorging
  • Voedende Vochtinbrenger
  • Voor zon en solarium

Enjoy Energy Superior Bronzer is de lotion met de meeste natuurlijke bronzers. De Enjoy Energy wordt aanbevolen voor diegenen die opzoek zijn naar de donkerste kleur in de huid. Deze bronzer breekt door de natuurlijke barrières heen om de bruining in de huid te bevorderen. De Enjoy Energy bevat een samenstelling van verschillende bronzers en een nieuwe generatie bruiningsversnellers. Op het gebied van verzorging scoort de Enjoy Energy erg goed in vergelijking met de gemiddelde tanning lotions.

Natuurlijke ingrediënten

Shea Boter
Shea Butter verzorgt en beschermt uw huid zonder het vettig te maken.

Aloë Vera
Aloë Vera staat bekend om zijn verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen.

Hoe te gebruiken?

We raden aan om de tanning lotion direct aan te brengen of binnen 30 minuten voor het zonnebaden in de zon of zonnebank en minstens om de 2-3 dagen om de zonovergoten huid van de nodige voedingsstoffen te voorzien en hydratatie waardoor een mooi en gezond bruiningsproces verzekerd is.

Breng de lotion gelijkmatig en royaal aan op uw schone huid. Voor het beste resultaat en de mooiste glow de lotion langzaam en grondig inmasseren.