Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

PureSun Man in Black 200ml

19,99

 

  • Voedende ingrediënten
  • Bruiningsversterker
  • Stralende huidverzorging
  • Voedende Vochtinbrenger
  • Voor zon en solarium

De Man is Black is een speciaal ontwikkelde lotion voor de stuggere mannenhuid. Door sterke actieve ingrediënten als Tyrosine dringt de Man in Black met gemak door de huid. Coconut Oil en karamel geven een intense bruining. Door de toevoeging van Aloë Vera en cafeïne blijft de huid mooi in tact zonder uit te drogen. Bevat een combinatie van natuurlijke bronzers en DHA. De Man in Black heeft een heerlijke, mannelijke geur. Te gebruiken bij een ervaren zonliefhebber.

 

Natuurlijke ingrediënten

Kokosnootolie
Verzorgend en geeft een intense bruining.

Karamel
Geeft een intense bruining.

Cafeïne
Voorkomt de uitdroging van de huid.

Aloë Vera
Aloë Vera staat bekend om zijn verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen.

 

Hoe te gebruiken?

We raden aan om de tanning lotion direct aan te brengen of binnen 30 minuten voor het zonnebaden in de zon of zonnebank en minstens om de 2-3 dagen om de zonovergoten huid van de nodige voedingsstoffen te voorzien en hydratatie waardoor een mooi en gezond bruiningsproces verzekerd is.

Breng de lotion gelijkmatig en royaal aan op uw schone huid. Voor het beste resultaat en de mooiste glow de lotion langzaam en grondig inmasseren.

Voor het beste resultaat 3 uur wachten met douchen.