Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

Inklapbare zonnehemel

Zonnen als in een zonnestudio kan ook gewoon thuis. En daar hoeft u echt geen hele kamer voor vrij te maken. Want een inklapbare zonnehemel plaatst u gewoon boven uw bed of bank en na gebruik klapt u hem in tot een pakketje dat makkelijk onder het bed of in de kast past. U kunt met een inklapbare zonnehemel niet twee kanten tegelijk bruinen, zoals in een zonnebanktunnel, maar verder doet een inklapbare zonnehemel niet onder voor een zonnebank zoals die in de zonnestudio staat.

KLIK HIER OM UW INKLAPBARE ZONNEHEMEL UIT TE ZOEKEN.

Nieuw en tweedehands

Bolawi-Rent heeft een zeer uitgebreid assortiment zonnebanken, waaronder ook veel inklapbare zonnehemels. Van standaard tot luxe en uitgebreid. Wij hebben veel nieuwe zonnehemels, maar ook diverse tweedehands zonnebanken met 2 jaar garantie. Ook kunt u bij ons een opvouwbare zonnebank huren. Ideaal voor wanneer u slechts tijdelijk wilt bijbruinen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, of wanneer u wilt kijken of een inklapbare zonnebank echt iets voor u is. Wij kunnen u altijd adviseren over de meest gunstige keuze.

Voordelen sunmobile

Een professionele zonnebanktunnel ziet er altijd indrukwekkend uit en is ook inderdaad een duurzaam product. In sommige opzichten biedt een inklapbare zonnehemel echter meer voordelen:

  • Met een inklapbare zonnehemel bespaart u veel ruimte.
  • Onder een opklapbare zonnebank heeft u meer ruimte om bijvoorbeeld een boek te lezen.
  • Als u slecht tegen kleine ruimtes kan, ligt u onder een opvouwbare zonnebank prettiger.
  • Een inklapbare zonnehemel kunt u makkelijk verplaatsen en zelfs ergens mee naar toe nemen.

Online contact

Naast de verkoop en verhuur van (inklapbare) zonnehemels, kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, verzorging, zonnebanklampen en alle bijbehorende service voor uw zonnebank. Wilt u meer informatie over inklapbare zonnehemels of over één van onze andere producten en diensten, bel dan naar 06-222 577 61 of vul het online contactformulier in.