In verband met onze vakantie wordt uw bestelling na 18 juli verwerkt.

Zonnehemel en zonnehemel lampen kopen.

Lekker ontspannen én een mooie bruine kleur krijgen, doet u waarschijnlijk liever thuis dan in een drukke zonnestudio. Ideaal is dan ook om thuis een zonnehemel te hebben staan. Dan kunt u heerlijk zonnen op het moment dat ú dat wilt, met een boek of een drankje erbij. En als u voor een inklapbare zonnehemel kiest, is die ook nog eens heel makkelijk op te bergen of te verplaatsen.

 KLIK HIER OM UW ZONNEHEMEL UIT TE KIEZEN

 

Tweedehands zonnehemels

Bij Bolawi-Rent hebben we diverse soorten en merken zonnehemels te koop. Naast de Hapro zonnehemel, kunt u bij ons ook zonnehemels en zonnebanken kopen van Philips. U kunt uw zonnehemel nieuw kopen, maar wij hebben ook tweedehands zonnehemels te koop óf u kunt een zonnehemel huren. Mocht u kiezen voor een tweedehands zonnehemel of voor een huur zonnehemel, dan zorgen wij altijd dat de zonnehemel lampen nieuw of in nieuwstaat zijn.

Producten en service

U kunt bij ons terecht voor zonnehemels, zonnebanken en sunmobiles (opklapbare zonnehemels). Daarnaast hebben wij ook alles op het gebied van:

  •  verzorging en accessoires rondom de zonnehemel;
  •  zonnehemel lampen;
  •  gezichtsbruiners;
  •  starters voor de zonnebank.

Bovendien leveren wij een complete service en dienstverlening rondom de verkoop van onze zonnehemels. Wij zijn kortom hét adres voor al uw vragen, diensten en producten op het gebied van zonnehemels en zonnebanken.

Online zonnehemels

In onze webshop vindt u al onze zonnehemels, zonehemel lampen en andere producten overzichtelijk gerangschikt en met duidelijke omschrijvingen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen op nummer 06-222 577 61.