In verband met onze vakantie wordt uw bestelling na 18 juli verwerkt.

Zonnebank Hapro

U weet misschien dat wanneer u op zoek bent naar een zonnebank, Hapro één van de meest toonaangevende leveranciers is. Bij de keuze voor een zonnebank zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke factoren. Omdat Hapro veel belang hecht aan onderzoek en innovatie, scoren zonnebanken van Hapro altijd hoog op deze punten. Niet voor niets zijn alle soorten zonnebanken van Hapro zeer succesvol in de markt.

KLIK HIER OM UW HAPRO ZONNEBANK UIT TE KIEZEN.

 

Nieuw en tweedehands

Voor een zonnebank van Hapro, kunt u uitstekend terecht bij Bolawi-Rent. Wij verkopen nieuwe Hapro zonnebanken en ook tweedehands Philips zonnebanken. Natuurlijk zijn alle nieuwe zonnebanken van Hapro van topkwaliteit, maar ook de occasions voldoen aan alle mogelijke eisen. Ze worden altijd geleverd met nieuwe zonnebanklampen en moet u na verloop van tijd de zonnebanklampen vervangen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Zonnebanken Hapro

In het assortiment van Bolawi-Rent hebben wij diverse zonnebanken, innergize en sunmobiles (opklapbare zonnebanken) van Hapro, zoals:

  • De Hapro Onyx 26 Combi: een zeer comfortabele zonnebank die aan twee zijden tegelijk bruint. Met 26  bruiningslampen, prettige lichaamskoeling en een uniek, effectief reflectiesysteem.
  • De Hapro Jade 24 Combi, een combi zonnebank met 24 bruiningslampen en een breed ligvlak.
  • De Hapro Topaz 24 Combi: een compacte bruiningstunnel met veel comfort en een 400 Watt gezichtsbruiner.
  • De Hapro Innergize HP 8565 en 8550: een inklapbare zonnebank van Hapro met zowel bruiningslampen als infraroodlampen.
  • De Hapro Mobile Sun HP 8540: een krachtige sunmobile die u thuis heel makkelijk kunt opbergen.

Online informatie

Meer informatie over de zonnebanken van Hapro of onze andere zonnebanken van bijvoorbeeld Philips, kunt u opvragen via het online contactformulier of via telefoonnummer 06-222 577 61.