zonnebanklampen vervangen

Wanneer u niet naar een zonnestudio gaat, maar een zonnebank, zonnehemel of sunmobile thuis heeft staan, moet u zelf op tijd de zonnebanklampen vervangen. Zonnebanklampen zijn er in diverse uitvoeringen, verschillend in sterkte, verbruik, functie en natuurlijk prijs.

 KLIK HIER VOOR MEER ZONNEBANKLAMPEN

Zonnebanklampen kopen

Bij Bolawi-Rent kunt u diverse soorten zonnebanklampen kopen om uw oude zonnebanklampen mee te vervangen. Voordat u uw zonnebanklampen gaat vervangen, kunt u ze door ons laten opmeten met een UV-meter. Vervolgens kunnen wij u prima adviseren over de opties die u heeft om uw zonnebanklampen te vervangen.

Keuze zonnebanklampen

In onze webshop staan alle zonnebanklampen overzichtelijk op een rij, inclusief omschrijving. Bij alle zonnebanklampen staan ook de prijzen duidelijk vermeld. Een kleine greep uit de keuzes die u heeft om uw zonnebanklampen te vervangen:

  • Standaard zonnebanklampen voor o.a. Alisun, Hapro Philips, Palm Beach en Eurosolar zonnebanken en zonnehemels.
  • U kunt uw zonnebanklampen ook vervangen met extra sterke professionele zonnebanklampen waaronder u korter   hoeft te bruinen en die minder energie verbruiken.
  • Zonnebanklampen met ingebouwde reflector; alleen nodig als uw zonnebank geen reflector heeft.
  • HPA 400 S Flexpower sunmobile lampen, voor het vervangen van de zonnebanklampen van uw sunmobile.
  • Collageenlampen; geven een lichtsterkte af die de toename van het collageen stimuleert, wat de rimpelafname bevordert.

Het is aan te raden om, wanneer u uw zonnebanklampen vervangt, ook de zonnebank starter te vervangen. Dit verlengt de levensduur van uw zonnebanklampen.

Gratis bezorging
De HPA 400 S flexpower sunmobile lampen worden gratis verzekerd verzonden vanaf 3 stuks.

Vanaf 10 stuks bezorgen wij alle zonnebanklampen van 100 Watt en/of 80 Watt in Nederland gratis thuis. Zonnebanklampen kunt u ook komen afhalen. Om hiervoor een afspraak te maken, óf voor meer informatie over zonnebanklampen kopen of over de prijzen van onze zonnebanklampen, kunt u bellen naar 06-222 577 61.