Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

Zonnebanklampen Alisun

Als u thuis een zonnebank heeft, of die nu van Alisun, Hapro, Palm Beach of Philips is, na verloop van tijd zult u de zonnebanklampen moeten vervangen. Zonnebanklampen zijn er in diverse prijzen, soorten en sterktes. Wilt u de juiste keuze maken wanneer u de zonnebanklampen van uw Alisun zonnebank of andere zonnebanklampen moet vervangen, dan kunt u het best zonnebanklampen kopen bij een echte zonnebank specialist.

KLIK HIER OM UW ZONNEBANKLAMPEN TE KOPEN. 

 

Zonnebanklampen vervangen

Als sinds 1994 specialiseert Bolawi-Rent zich in zonnebanken en zonnebanklampen. Dankzij onze lange ervaring kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over welke zonnebanklampen in uw Alisun of Hapro zonnebank passen. Ook kunnen wij de zonnebanklampen voor u testen en meten met een UV-meter. Dan weet u precies of uw zonnebanklampen vervangen moeten worden of niet en u krijgt meteen een goed advies over de keuze voor de juiste zonnebanklampen.

Zonnebanklampen kopen

Over het algemeen maakt het niet uit of u zonnebanklampen voor Alisun, Hapro of een andere zonnebank zoekt; de meeste zonnebanklampen zijn geschikt voor alle merken zonnebank. Gaat u zonnebanklampen kopen, dan kunt u wel met de volgende keuzes rekening houden:

  • Standaard zonnebanklampen of professionele: professionele zonnebanklampen zijn veel sterker waardoor u er minder lang onder hoeft te liggen voor hetzelfde resultaat.
  • Zonnebanklampen met reflector of zonnebanklampen zonder reflector: een reflector reflecteert de uv straling maar wanneer u een zonnebank van Alisun met ingebouwde reflector heeft, hoeft u geen zonnebanklampen met reflector te kopen.
  • Zonnebanklampen met collageen functie. Collageenlampen passen in iedere zonnebank, of die nu van Alisun, Hapro of Philips is. Een collageenlamp stimuleert de collageenaanmaak en vermindert daardoor de rimpels met maar liefst 20 tot 30% na vier weken.

Uiteraard kan uw keuze ook afhankelijk zijn van de prijs van de zonnebanklampen, ook daarover adviseren wij u graag.

Contact

Wilt u meer weten over onze zonnebanklampen voor o.a. de Alisun en de Hapro zonnebank, neem dan contact met ons op. Bel naar 06-222 577 61 of vul het online contactformulier in.