Zonnebank kopen

Met een zonnebank in huis kunt u op ieder moment van de dag even heerlijk wegdromen en genieten van weldadige warmte. Zeker in de koude seizoenen kunt u van een ontspannen zonnebad weer de nodige energie krijgen. Maar ook in de zomer is een zonnebank thuis ideaal om alvast lekker voor te bruinen vóór de zomerkleren aangaan.

 KLIK HIER VOOR MEER ZONNEBANKEN

Zonnebank specialist

Een zonnebank kopen doet u het best bij een echte zonnebank specialist die niet alleen zonnebanken en sunmobiles verkoopt, maar ook alle bijbehorende artikelen. En die bovendien de nodige dienstverlening biedt mocht een reparatie van de zonnebank of vervanging van de zonnebanklampen nodig zijn. Bolawi-Rent is zo een specialist. Wij verkopen zonnebanken van Hapro, Philips en diverse andere gerenommeerde merken. Zowel nieuwe zonnebanken als occasions met 2 jaar garantie. Bovendien kunt u bij ons ook alle soorten zonnebank huren. Waar u ook voor kiest, onze zonnebank prijzen zijn altijd zeer scherp.

Producten en diensten

Als zonnebank specialist biedt Bolawi-Rent een compleet pakket aan producten en diensten. Dat maakt ons de ideale partner op het gebied van zonnebanken, zonnehemels, Innergize en sunmobiles. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Verkoop en verhuur van zonnebanken.
  • Verkoop van nieuwe zonnebanken en tweedehands zonnebanken.
  • Mogelijkheid voor het geven van een zoekopdracht.
  • Verkoop van losse onderdelen voor uw zonnebank.
  • Advies over en levering van zonnebanklampen.
  • Reparatie van uw zonnebank.
  • Twee jaar garantie op alle zonnebanken én gratis levering door heel Nederland.

Om het pakket compleet te maken, kunt u bij ons ook verzorgingsproducten en accessoires voor de zonnebank kopen.

Meer informatie

Meer informatie over onze producten en diensten is op te vragen via het online contactformulier of telefonisch via 06-222 577 61.