In verband met onze vakantie wordt uw bestelling na 18 juli verwerkt.

Zonnebank prijzen

Wanneer u een zonnebank koopt, is kwaliteit natuurlijk belangrijk, maar het spreekt voor zich dat bij het kopen van een zonnebank prijzen ook doorslaggevend zijn. Want zonnebank prijzen kunnen behoorlijk uiteenlopen. U kunt een zonnebank kopen met veel luxe en alles er op en er aan, u kunt ook een basic zonnebank kopen of een tweedehands zonnebank. Als er maar goede zonnebanklampen in zitten, wordt u onder een goedkope zonnebank net zo bruin als onder een dure.

 KLIK HIER OM UW ZONNEBANK UIT TE KIEZEN

Prijzen zonnebanken

In de webshop van Bolawi-Rent vindt u zonnebanken in alle prijsklassen. Onze zonnebank prijzen lopen uiteen van rond de zevenhonderd euro voor een nieuwe sunmobile, tot 2400 euro voor een uitgebreide, luxe combi zonnebank. Ook hebben we diverse occasion zonnebanken waarvan de prijs uiteenloopt van nog geen driehonderd euro tot ongeveer duizend euro.

Prijs/kwaliteit

Zonnebank prijzen lopen niet voor niets uiteen. Onder een standaard Sunmobile wordt u ook prachtig bruin, maar onze uitgebreide Hapro Onyx 26 Combi beschikt bijvoorbeeld over:

  • tweezijdig zonnen;
  • maar liefst 26 bruiningslampen;
  • lichaamskoeling tijdens de zonnesessie;
  • speciaal reflectiesysteem voor efficiënt zonnen;
  • optimale gezichtsbruining.

Zonnebank prijzen zijn dus geheel afhankelijk van de mate van luxe die u wilt. Ook in onze webshop lopen de prijzen van de zonnebanken en zonnehemels uiteen. Maar omdat wij onze zonnebanken zo scherp mogelijk prijzen, bent u altijd verzekerd van een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Zonnebank kopen

Wilt u meer weten over onze sunmobiles, zonnebanken en zonnehemels, kijk dan rustig eens rond in onze webshop of vraag meer informatie aan via het online contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 06-222 577 61