Opvouwbare zonnehemel

Thuis zonnen onder een zonnehemel is heerlijk. Het ontspant én u krijgt een mooi kleurtje. Maar zonnebanktunnels, zoals die ook in de zonnestudio staan, nemen veel plek in. U moet er bijna een hele kamer voor vrijmaken. Heeft u die ruimte niet? Dan is een opvouwbare zonnehemel, ook wel sunmobile genoemd, de ideale oplossing. Die kan zo ingeklapt worden dat hij praktisch geen ruimte inneemt.

KLIK HIER OM UW OPVOUWBARE ZONNEHEMEL UIT TE ZOEKEN

Assortiment zonnehemels

Bolawi-Rent is dé specialist op het gebied van zonnebanken. Naast complete zonnebank tunnels, hebben wij een ruim assortiment opvouwbare zonnehemels te koop én te huur. Wat uw wensen en budget ook zijn, u vindt hier altijd een opvouwbare zonnehemel die bij u past. Zo hebben we standaard sunmobiles met drie sterke UV lampen, maar we hebben ook zeer uitgebreide opvouwbare zonnebanken met bijvoorbeeld infraroodlampen die de bloedsomloop stimuleren of zonnehemels met ingebouwde luidsprekers zodat u tijdens het zonnen weg kunt dromen bij uw favoriete muziek.

Service en producten

Naast opvouwbare zonnehemels, kunt u bij Bolawi-Rent alles rond de zonnebank kopen, zoals:

  • accessoires zoals zonnebrillen en hoofdkussens voor de zonnebank;
  • cosmetica zoals bruiningsversnellers en zonnebrandproducten;
  • zonnebanklampen en snelbruinlampen;
  • zonnebank starters.

Bovendien bieden wij een uitgebreide service bestaande uit reparaties, verhuur, levering van losse producten, montage en het testen en meten van zonnebanklampen. Ook kunt u bij ons een zoekopdracht voor een sunmobile plaatsen, mocht úw ideale opvouwbare zonnehemel onverhoopt niet in het huidige assortiment zitten.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over opvouwbare zonnehemels of één van onze andere producten of diensten, dan kunt u het online contactformulier gebruiken, of bellen naar 06-222 577 61.