Opvouwbare zonnebank

Een opvouwbare zonnebank is ideaal wanneer u thuis wilt bij bruinen maar geen plek heeft om een zonnebank permanent te plaatsen. Een opvouwbare zonnebank klapt u namelijk helemaal in waardoor hij gewoon onder het bed, naast de kast of op een andere onopvallende plek past. Er zijn zelfs opvouwbare zonnebanken die in een koffer gevouwen worden waardoor u ze nog makkelijker kunt verplaatsen of zelfs mee kunt nemen op reis!

zonnebank opvouwbaar  KLIK HIER OM UW OPVOUWBARE ZONNEBANK UIT TE ZOEKEN.

 

Verkoop en verhuur

Bolawi-Rent is dé zonnebank specialist. In onze uitgebreide webshop vindt u naast opvouwbare zonnebanken ook bruiningstunnels, gezichtsbruiners, zonnebanklampen, snelbruinlampen en starters. Ook voor verzorging, cosmetica en accessoires kunt u in de webshop terecht. Bovendien hebben we een zeer klantvriendelijke servicedienst voor de verkoop en reparatie van zonnehemels. Twijfelt u of u een opvouwbare zonnebank wilt kopen? Wij verhuren ook opvouwbare zonnebanken. Voor als u voor een korte periode wilt bruinen of wilt uitproberen of het iets voor u is.

Kenmerken opvouwbare zonnebank

Bij Bolawi-Rent hebben we opvouwbare zonnebanken te koop en te huur van onder meer Hapro en Philips. Alle opvouwbare zonnebanken hebben zo hun eigen kenmerken en overeenkomsten.

  • Een opvouwbare zonnebank is compact en makkelijk op te bergen.
  • De meeste opvouwbare zonnehemels zijn erg gebruiksvriendelijk en binnen enkele seconden in en uit te klappen.
  • Sommige opvouwbare zonnebanken hebben een voet die niet onder het bed geschoven hoeft te worden zodat hij ook bij bijvoorbeeld een boxspring gebruikt kan worden.
  • Dankzij een mobiel onderstel kan vrijwel iedere opvouwbare zonnebank makkelijk worden verplaatst.
  • Een opvouwbare zonnebank is over het algemeen in hoogte verstelbaar zodat u er ook makkelijk een boek onder kunt lezen.

Met goede, krachtige zonnebanklampen wordt u onder een opvouwbare zonnehemel net zo mooi bruin als onder bijvoorbeeld een complete zonnebank tunnel. Het gemak van het inklappen is voor veel mensen een doorslaggevende factor.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de opvouwbare zonnebank of over het kopen of huren van een zonnebank, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-222 577 61. Ook kunt u het online contactformulier gebruiken.