Snelbruinlamp

Een snelbruinlamp is een extra sterke zonnebank lamp. Voordeel van de snelbruinlamp is dat u er minder lang onder hoeft te liggen voor hetzelfde resultaat. Bovendien verbruikt u door de kortere bruiningstijd ook minder energie.

 KLIK HIER  OM UW SNELBRUINLAMP UIT TE KIEZEN 

Zonnehemel specialist

Bolawi-Rent is dé specialist op het gebied van zonnehemels en bijbehorende producten zoals accessoires, cosmetica en zonnebanklampen. In ons assortiment hebben we ook diverse snelbruinlampen van bijvoorbeeld Sylvania en Philips. Onze snelbruinlampen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor vrijwel ieder merk zonnebank. Ook kunt u bij ons starters kopen. Wij raden namelijk aan om bij het wisselen van de zonnebanklamp ook de starter te vervangen voor een optimale levensduur van uw snelbruinlamp.

Voordelen snelbruinlamp

Een snelbruinlamp geeft sterkere straling af dan een gewone zonnebank lamp, zeker wanneer u een snelbruinlamp koopt met reflector. Dit laatste is echter niet nodig wanneer uw zonnehemel zelf al voorzien is van een reflector. Het is niet zo dat u met een snelbruinlamp bruiner wordt dan met standaard zonnebanklampen; wel

  •  is de bruiningstijd per sessie korter;
  •  behaalt u hetzelfde resultaat in kortere tijd;
  •  bespaart u door de kortere bruiningstijd meer energie.

Online kopen

U kunt de snelbruinlamp van uw keuze kopen in onze overzichtelijke webshop. De verzending is in Nederland vanaf tien stuks helemaal gratis. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons bellen op 06-222 577 61 of het online contactformulier invullen.