Let op! In verband met de grote drukte kunnen nieuwe bestellingen pas na donderdag 30 mei ingepland worden. Reeds ingeplande bestellingen worden gewoon op de aangegeven datum geleverd.

Infrarood warmtestraler 1000W Low Glare

265,-

De Low Glare techniek geeft slechts 15% zichtbaar licht ten opzichte van de andere infrarood warmtestralers. De infrarood warmtestraler bevat een groter aandeel van infraroodlicht uit het onzichtbare spectrum. De lampen branden meer dan 5000 uren en bereiken tot zo’n 90% warmteverbruik.

Graag bij bestelling gewenste kleur opgeven dit kunt u plaatsen bij opmerkingen.

Gezellige warmte onder de luifel of dakbedekking, op het balkon of onder het zonnescherm –  dit beeld vertegenwoordigt romatische zomeravonden en uren in de buitenlucht, ongeacht het weer…

 

Onze warmteradiatoren profiteren van onze jarenlange ervaring in lichtwarmte systeemontwikkeling. De veelzijdige apparaten transformeren 90% van de elektrische energie om in warmte.

 

Geen enkel ander systeem kan dit!

 

Ontdek de voordelen van de nieuwe ComfortSun warmteradiator, de perfecte aanvulling op vrijetijdsmomenten thuis, in de tuin of op de werkplek.

 

Overal te gebruiken

 

De korte golf infraroodstraling doordringt de lucht bijzonder goed vanwege de golflengte, geheel onafhankelijk van de luchttemperatuur.

 

Kleur: Wit
Wattage: 1000W
Hoogte met houder: 180 mm
Breedte: 155 mm
Lengte: 480 mm
Hoogte straler: 95 mm
Gewicht: 2,1 kg
Bereik: tot 6 m²
Stroomaansluiting: 230V 50 HZ
Schakelaar: Tuimelschakelaar
Kabellengte: 1,8 m

Te monteren aan een wand, plafond of op statie